Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ajándéknak! Elemzés születő babának

Nagyszerű és roppant fontos ajándék névnapra, születésnapra, Karácsonyra, Keresztelőre akár.

Ennél személyre-szabottabb és értékesebb ajándék nem sok van. Mindannyian hálásak lettünk volna, ha annak idején a szüleink pontos útbaigazítást és támogatást kaptak volna arra nézvést, miként lehetnének ideális segítői, gyermekeiknek. 

Minden szülő igyekszik a legjobbat nyújtani, minden tőle telhetőt megtesz, csakhogy ebből csekély rész hasznosul. A többi vagy felesleges erőlködés, vagy egyenesen hátráltató, nehezítő körülményt alakít ki. Természetesen mindezt nem szándékosan teszi, hiszen ki akarna rosszat a gyerekének?

A születés időpontjának pillanata, a születés helyének koordinátái bizonyos energia-potenciállal rendelkeznek, melyek segítő erőként is megnyilvánulhatnak a szülött életében. Mármint, ha tud róla. Gondoljunk csak bele, egyedül a Hold mekkora erővel képes hatni a bolygónkra, minden élőlényre  (ár-apály, menstruáció, telihold vagy holdfogyatkozás, stb.).

Ezen kívül még 9 másik bolygó hatása is érvényesül így-úgy, többé vagy kevésbé. Azt sem ártana tudni, hogy ezek közül melyik és milyen területen igyekszik energiájával hozzájárulni mindannyiunk kibontakozásához, teljességéhez, boldogulásához.

Az elemzés egyéni, páratlan, tudniillik soha, egyetlen ember sem ismétlődik kétszer.

Ehhez csupán a szülött nevére, születése dátumára (óra, perc is fontos ), valamint a születés helyére van szükségem.

Mivel ezt írásban rögzítem és elkészítése 3-4 órát vesz igénybe,

ára: 25.000Ft