Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Asztrológia

Az általam alkalmazott asztrológia szerint minden lehetséges. A születés pillanata a világunkba érkezéskor rendelkezésünkre álló erő-és energiapotenciált tartalmazza. Ezt lehet tudatosan kiaknázni miáltal kiteljesedhetünk és lehet nem tudatosítva kihasználatlanul elherdálni miáltal nyomorultul és kiszolgáltatottan érezhetjük magunkat.

Mindenkinek mind a kétfajta út lehetséges.

A jóból kihozni a lehető legjobbat, a kevésbé fejlettet kiküszöbölni és a gyengeségből is erőt kovácsolni. Így a problémából feladat, a pillanatok öröméből harmónia és a megfelelő életszemléletből jólét válik.

Kívánom ezt megtapasztalni mindenkinek!

Éves előrejelzés/prognosztika: Mi vár rám a következő évben? Melyik terület kap szerepet ebben az időben? Melyik életterületre kell nagyobb figyelmet fordítani? Hol várható szerencse? Esetleg nehézség? 

Melyik életterületre vagyok kíváncsi? Hogyan alakul, mit tehetek érte, hogyan küszöbölhetem ki, számíthatok-e segítségre?

Életterületek:

önmagam/személyes megélésem,

anyagiak/tehetség/birtoklás,

környezetem/tanulás/utazás,

család/generáció/otthon,

hobby/szórakozás/vállalkozás/gyerek, 

betegség/munka/mindennapok,

párkapcsolat/külvilág/kisebb perek, NAV

szex/átalakulás/mások pénze

külföld/tanulmányok/jog,

karrier/anya/cél/főnök,

vágyak/barátok/közösség,

magány/titkok/bezártság/kórház

Egyes területeket érintő kérdéseire keressük a választ. A megoldás minden esetben mindenkinek a sajátja, amibe nem szólhatok bele. Javaslatot, tanácsot nem adhatok!  Az én dolgom megvilágítani az útján a sötét részeket, hogy jól lásson! 

Nagyszerű dolog tudni, hogy van választásunk, tehetünk a dolgok kimenetelének jobbításáért!