Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Illóolaj használat, megrendelés

www.mydoterra.com/molnarandrea

Számtalan illóolaj kerül forgalomba, némelyek 100% tisztaságúnak jelölve. Körültekintően kell választanunk, hiszen az esszenciális olajtartalom mellett használt esetleges adalékanyagok is felszívódnak bőrön alkalmazva, illetve inhalálva felesleges anyagok juthatnak be agyunkon át a központi idegrendszerünkbe, nehezítve és lelassítva a hatóanyagok érvényesülését. 

A Doterra összes illóolaja tiszta és hatékony.Annak érdekében, hogy ezek az olajok jó minőségűek és tiszták legyenek, a Doterra minden egyes darab olajának át kell esnie a CPTG (Certified Therapeutic Grade) protokollján. Ez a protokoll egy sor vizsgálatot tartalmaz, amelyek felmérik az egyes olajok tisztaságát. Ha az olajok megfelelnek ezeknek a szigorú teszteknek, akkor kerülhetnek forgalomba. Mielőtt az olajat tesztelnék, már azelőtt igen körültekintően, tudományos szakembergárdával tanulmányozzák a felhasználandó növények előfordulási helyeit, növekedésükhöz szüksége igényeket, az éghajlati-és  talajviszonyokat, tápanyag szükségletet. A termesztéshez a minden szempontból legmegfelelőbb területeket választják, ahol a legeredményesebben lehet kinyerni a növény csodálatos illóolaj tartalmát.A Doterra programjában szerepel az is, hogy segíti a termesztőket és a növénybegyűjtést is. A növény termesztése származási helyükön történik nem egy mesterséges farmon, amivel így a nehéz helyzetű régiókban élőknek adnak biztos megélhetést. Több, mint 100 illóolajat nyernek ki, amik a világ 40 országából származnak. Olyan emberek termesztik az illóolajokhoz szükséges növényeket, akik már generációk óta az adott növénnyel foglalkoznak, ismerik minden jellemzőjét, érzik minden rezdülését, így a lehető legmagasabb minőségű illóolaj-forrást tudják nevelni, mindezt vegyszer-és beavatkozásmentesen .

A Doterra minden növényből azzal az eljárással vonja ki az olajat, mely leginkább tiszta és hatékony esszenciát eredményez. Ehhez nem ritkán a régiók szomszédságában építi fel feldolgozó-lepárló épületeit, hiszen arra is figyelmet fordít, hogy a növény szüretelését követően azonnal feldolgozhassák. A legtöbb növény esszenciális értékei  24 óra letelte előtt nyerhetők ki. A Doterra figyelembe veszik azt is, hogy a növénnyel kapcsolatba kerülő termesztők és feldolgozók, anyagilag, erkölcsileg, emberileg  kimagasló viszonzásban részesüljenek, iskolát épít számukra, egészségtudatosságukat magas szintre emeli, így biztosítva az illóolajak emberi oldalának örömteli, békés és önmagukat biztonságban érző emberek pozitív rezgését, mely hozzáadódik minden egyes üvegcséhez.

Szeretettel ajánlom minden érdeklődő figyelmébe!

A világ (lehet, hogy egyetlen) legkiválóbb minőségű, legpozitívabb energiájú  palettája. 

A kimagasló tisztasága (mindenféle adaléktól, stb. mentes) és nagy erejű hatékonysága, erős koncentrációja miatt meglehetősen drága portéka.

Gyermekek is használhatják bátran, sőt van kimondottan nekik való garnitúra is, melyet az iskolába magukkal víve, ha kell bátorságot merítve, ha kell koncentrációt elősegítve, szükség esetén fájó hasra kenve, vagy vidámságot teremtve alkalmazhatja. Ez nagyon keresett termék, mert a gyerekeknek tetszik a saját készlet, mellyel igényükhöz szabva segíthetnek magukon. A gyerekeknek készült illóolaj-keverék a kiváló hatása és rendkívüli tisztasága mellett  olyan növények erejét egyesíti, amelyek gyengéden ás finoman hatnak az érzékeny bőrre.

Említésre méltó a sírós, nehezen elalvó, nyűgös kisgyerekeknek, ill. fáradt szüleiknek is egy olaj, mely könnyen megnyugtat, álomba ringat.

Mintacsomagok is kaphatók: kiválasztott olajok, kiegészítők pici mennyiségben, melyek arra alkalmasak, hogy illatuk, ízük, hatékonyságuk megtapasztalható legyen viszonylag alacsony áron.

Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok, segítek az eligazodásban!